به گزارش مشرق به نقل از جهان، نشريه مينوتن آنلاين در گزارشي، اظهارات مشايي در مورد دوستي ايران با مردم اسرائيل را سرمنشاء تمامي اختلافات کنوني در ايران دانست.
اين نشريه تاکيد کرد که اين ادعا به حدي سنگين بود که حتي اپوزيسيون ايران نيز آن را به باد انتقاد گرفتند.
به نوشته اين نشريه آلماني، در هفتههاي گذشته دور و بر رئيسجمهور ايران خلوت شده است. احمدينژاد که با صراحت بيان خود از صحنههاي بين المللي براي تاثيرگذاري روي افکار عمومي داخل و خارج استفاده ميکرد، در حال حاضر از نظر داخلي کاملاٌ با مشکل مواجه است. سوءظني که طيف اصولگرا به وي داشت اکنون به نظر ميرسد که به خصومت بدل شده است و حتي برخي در خصوص عزل احتمالي وي گمانهزني ميکنند.
مينوتن آنلاين با اشاره به ماجراي نصب مشايي به عنوان معاون اول رئيسجمهور و عزل وي از اين سمت به فرمان مقام معظم رهبري، مدعي شد که اين فرد قصد دارد در انتخابات بعدي رياست جمهوري، جانشين احمدينژاد شود.
اين نشريه آلماني افزود: مشايي در ماه اوت ???? يک نغمه ناکوک ديگر ساز کرد و در گردهمايي ايرانيان مقيم خارج در تهران گفت که مکتب ايران و نه مکتب اسلام شيعي، بايد در جهان معرفي شود. چنين حرفهاي مليگرايانهاي براي اصولگرايان ناخوشايند است، زيرا اين حرفها همان حرفهايي است که شاه ايران ميزد و در سال ???? توسط اصولگرايان سرنگون شد.
به نوشته مينوتن آنلاين، احمدينژاد درحاليکه به خاطر حمايت از مشايي از هم? طرفها زيرآتش بود، در ماه مه دست به اقدامي براي رهايي خود از اين وضعيت زد و در چهارچوب تغييرات در دولت، موقتاٌ سرپرستي وزارت مهم نفت را برعهده گرفت.
در ? ژوئن اجلاس سالان? اوپک در وين تشکيل ميشود که معمولاٌ وزيران نفت در آن شرکت ميکنند. از آنجا که امسال ايران رياست اوپک را برعهده دارد، احتمال داده شد که احمدينژاد شخصاٌ به اداره اجلاس بپردازد. اين يک صحنه آرماني براي رئيسجمهور ايران بود که توجه را به موضوع مورد علاق? خود يعني سياست خارجي معطوف کند. البته طبق گفت? وزارت خارجه ايران، اين امر محقق نشد.